Magazin > VIP
68308 ogledov

Manekenka sporočila žalostno novico

chrissy teigen Instagram
Od nedelje je ležala v bolnišnici.

Manekenka in avtorica kuharskih knjig, Chrissy Teigen, in njen mož, pevec John Legend, sta izgubila tretjega otroka. Lepotica, za katero je bila že polovica nosečnosti, je v torek sporočila, da je imela že dalj časa močne krvavitve, zaradi katerih ni smela vstati iz postelje. "Kot bi odprl pipo,“ je dejala. Ker se je stanje slabšalo, so jo v nedeljo sprejeli v bolnišnico, kjer je med drugim dobila več transfuzij krvi.

Počutila se je dobro, tako kot tudi otrok, ki je po njenih besedah rasel hitreje kot prva dva, čeprav je bila posteljica šibka.
Sedaj pa je odjeknila žalostna vest, da zdravniki parovega sina, ki sta mu dala ime Jack, niso mogli rešiti.

chrissy teigen | Avtor: Instagram Instagram

"Šokirana sva in čutiva tisto globoko bolečino, za katero sva že slišala, a je doslej še nisva doživela. Nismo mogli ustaviti krvavitev in otroku dovajati snovi, ki jih potrebuje, kljub številnim vrečkam krvi. Ni bilo dovolj,“ je zapisala na Instagramu in še dodala, da bo ta otrok za vedno ostal del njihove družine. "Jacku – žal mi je, da so bili prvi trenutki tvojega življenja polni zapletov, da ti nisva mogla dati doma, ki bi ga za preživetje potreboval. Za vedno te bova ljubila.“

Chrissy se je zahvalila za vse molitve in pozitivne misli ter še dejala, da je hvaležna za svojo družino in lepo življenje. "A vsak dan ne more biti poln sonca. Ko bodo prišli temni dnevi, bomo žalovali, jokali. Močneje se bomo objeli in preživeli,“ je še dodala.


 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.