Pevec ima za odrgnino neverjetno razlago

Foto: EPA
Foto: EPA
Tisti, ki so pevca Boya Georgea opazili na rdeči preprogi na podelitvi britov, so se zanj zbali.
Oglej si celoten članek

Videti je bilo namreč, da je zvezdnik okrvavljen. Ko so ga vprašali, kaj se mu je zgodilo, je novinarjem povedal, da odrgnina ni prava. Ker si je zaželel pozornosti, si jo je na obraz narisal z rdečilom za ustnice. "Sem žrtev mode,“ je povedal novinarju revije Vogue in s to izjavo verjetno namignil, da nenavadna oblačila dandanes ne zadostujejo več za članek v medijih.

Kar si je pevec želel, je dobil, a "reklama" ni bila pozitivna. Britanski Daily Mail je njegov nastop označil za "neokusnega".

Zanimivo, da je Boy George odločil za ta korak. Še pred kratkim se je namreč pritoževal na zvezdniki, ki bi storili vse za pozornost medijev. "Toliko ljudi želi biti v središču pozornosti. Poglejte Lady Gaga. Ona bi za pozornost naredila vse! Ne bi me čudilo, če bo pristala na psihiatriji.“

Nas pa ne bi čudilo, če bo George priznal, da si je odrgnino narisal, ker bo danes izšel njegov novi album This is What I Do in zanj potrebuje promocijo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.