Magazin > VIP
28 ogledov

Pevec ima za odrgnino neverjetno razlago

boy george EPA
Tisti, ki so pevca Boya Georgea opazili na rdeči preprogi na podelitvi britov, so se zanj zbali.

Videti je bilo namreč, da je zvezdnik okrvavljen. Ko so ga vprašali, kaj se mu je zgodilo, je novinarjem povedal, da odrgnina ni prava. Ker si je zaželel pozornosti, si jo je na obraz narisal z rdečilom za ustnice. "Sem žrtev mode,“ je povedal novinarju revije Vogue in s to izjavo verjetno namignil, da nenavadna oblačila dandanes ne zadostujejo več za članek v medijih.

Kar si je pevec želel, je dobil, a "reklama" ni bila pozitivna. Britanski Daily Mail je njegov nastop označil za "neokusnega".

Zanimivo, da je Boy George odločil za ta korak. Še pred kratkim se je namreč pritoževal na zvezdniki, ki bi storili vse za pozornost medijev. "Toliko ljudi želi biti v središču pozornosti. Poglejte Lady Gaga. Ona bi za pozornost naredila vse! Ne bi me čudilo, če bo pristala na psihiatriji.“

Nas pa ne bi čudilo, če bo George priznal, da si je odrgnino narisal, ker bo danes izšel njegov novi album This is What I Do in zanj potrebuje promocijo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.