Pevka Ellie Goulding odkrito o svojem zdravju

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Angležinja odkrito o svojih težavah.
Oglej si celoten članek

Je mlada, lepa in uspešna, a kljub temu jo razjedajo dvomi. Angleška pevka Ellie Goulding je spregovorila o svojih duševnih težavah, med katere spada tudi hitro menjavanje razpoloženja. V roku nekaj dni, tako pravi pevka, lahko občuti tako rekoč vse, kar se občutiti da – od velikega veselja in norosti, do zmedenosti in kronične žalosti.

"Vem, da sem si sama izbrala poklic, a nič me ni moglo pripraviti na vzpone in padce, ki so del te kariere. Vem, da velik del mojih strahov izhaja iz tako imenovanega „sindroma vsiljivca“, zaradi katerega ne verjamem vase in menim, da si ne zaslužim sreče ter poskušam sabotirati lastno kariero,“ je na družbenem omrežju zapisala zvezdnica in dodala, da ji pri premagovanju težav pomaga telesna aktivnost.

Ob tem se je spomnila na dedka, ki si je pred nekaj leti sodil sam. Ellie pravi, da ji je žal, da se z njim ni več pogovarjala, da bi vedela, kako nesrečen je bil. "Občudujem tiste, ki se zjutraj, čeprav se ne počutijo dobro, spravijo iz postelje in poskušajo izkoristiti dan. To zahteva veliko poguma. Vedite, da je to, kar počnete, neverjetno in da sem ponosna na vas,“ je še zapisala svetlolaska.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.