Magazin > VIP
1235 ogledov

Pevka Ellie Goulding odkrito o svojem zdravju

ellie goulding Profimedia
Angležinja odkrito o svojih težavah.

Je mlada, lepa in uspešna, a kljub temu jo razjedajo dvomi. Angleška pevka Ellie Goulding je spregovorila o svojih duševnih težavah, med katere spada tudi hitro menjavanje razpoloženja. V roku nekaj dni, tako pravi pevka, lahko občuti tako rekoč vse, kar se občutiti da – od velikega veselja in norosti, do zmedenosti in kronične žalosti.

"Vem, da sem si sama izbrala poklic, a nič me ni moglo pripraviti na vzpone in padce, ki so del te kariere. Vem, da velik del mojih strahov izhaja iz tako imenovanega „sindroma vsiljivca“, zaradi katerega ne verjamem vase in menim, da si ne zaslužim sreče ter poskušam sabotirati lastno kariero,“ je na družbenem omrežju zapisala zvezdnica in dodala, da ji pri premagovanju težav pomaga telesna aktivnost.

Ob tem se je spomnila na dedka, ki si je pred nekaj leti sodil sam. Ellie pravi, da ji je žal, da se z njim ni več pogovarjala, da bi vedela, kako nesrečen je bil. "Občudujem tiste, ki se zjutraj, čeprav se ne počutijo dobro, spravijo iz postelje in poskušajo izkoristiti dan. To zahteva veliko poguma. Vedite, da je to, kar počnete, neverjetno in da sem ponosna na vas,“ je še zapisala svetlolaska.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.