Pevka po podelitvi grammyjev umrla

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Nigerijska pop pevka Goldie Harvey je nekaj dni po tem, ko se je udeležila letošnje podelitve grammyjev, nenadoma umrla.
Oglej si celoten članek

Goldiejina založba je sporočila, da se je 31-letna pevka nekaj dni zatem, ko je prišla iz Los Angeles, začela pritoževati nad hudimi glavoboli. Odpeljali so jo v bolnišnico, kjer pa je še istega večera umrla. Vzrok njene smrti za zdaj še ni znan.

"To je žalostno obdobje za nas in za celotno nigerijsko glasbeno industrijo," je sporočil Kenny Ogungbe, direktor glasbene založbe, s katero je Goldie sodelovala. Na njenem profilu na Facebooku pa so v četrtek zvečer zapisali: "S težkim srcem sporočamo, da je Goldie nocoj umrla. Naj njena duša najde večni mir."

Pevka, ki je bila priljubljena po celotni Afriki, je osvojila številne glasbene nagrade, lani pa se je pojavila tudi v afriški različici resničnostnega šova Big Brother.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.