Magazin > VIP
28 ogledov

Pevka po podelitvi grammyjev umrla

Goldie Harvey Reševalni pas/Twitter
Nigerijska pop pevka Goldie Harvey je nekaj dni po tem, ko se je udeležila letošnje podelitve grammyjev, nenadoma umrla.

Goldiejina založba je sporočila, da se je 31-letna pevka nekaj dni zatem, ko je prišla iz Los Angeles, začela pritoževati nad hudimi glavoboli. Odpeljali so jo v bolnišnico, kjer pa je še istega večera umrla. Vzrok njene smrti za zdaj še ni znan.

"To je žalostno obdobje za nas in za celotno nigerijsko glasbeno industrijo," je sporočil Kenny Ogungbe, direktor glasbene založbe, s katero je Goldie sodelovala. Na njenem profilu na Facebooku pa so v četrtek zvečer zapisali: "S težkim srcem sporočamo, da je Goldie nocoj umrla. Naj njena duša najde večni mir."

Pevka, ki je bila priljubljena po celotni Afriki, je osvojila številne glasbene nagrade, lani pa se je pojavila tudi v afriški različici resničnostnega šova Big Brother.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.