Pevka po stradanju skoraj umrla

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Mama znane pevke Ke$he je razkrila, da je njena hčerka skoraj umrla, ko je hotela shujšati s stradanjem.
Oglej si celoten članek

Ke$ha je pred kratkim priznala, da je morala zaradi bulimije in anoreksije poiskati strokovno pomoč, njena mama pa je še dodala, da je zaradi odpovedovanja hrani skoraj umrla. "Zdravniki so mi povedali, da je bil njen krvni tlak tako nizek, da niso mogli verjeti in da so to videli le pri osebi, ki jo je zadela kap. Dodali so, da je čudež, da ni omedlela na odru," je za revijo People povedala njena mama Pebe Sebert.

Mlada pevka se je na kliniko za zdravljenje motenj hranjenja vpisala 3. januarja, kjer se še vedno zdravi. Pebe je zelo zaskrbljena za hčerko in pravi, da sta za njen negativen odnos do hrane kriva menedžer David Sonnenberg in producent Lukasz Gottwald. "Bila sem priča temu, kako sta mojo lepo, samozavestno in čudovito dekle zasmehovala zaradi videza in teže. Do te meje, da je skoraj umrla," je razkrila in dodala, da je Sonnenberg nekoč kričal na Ke$ho, naj shujša.

Producent Gottwald je te navedbe zanikal in vztraja pri tem, da zvezdnici nudi pomoč v tem času, ko je na zdravljenju.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.