Magazin > Lepota & telo
8 ogledov

Pevka po stradanju skoraj umrla

Ke$ha FameFlynet
Mama znane pevke Ke$he je razkrila, da je njena hčerka skoraj umrla, ko je hotela shujšati s stradanjem.

Ke$ha je pred kratkim priznala, da je morala zaradi bulimije in anoreksije poiskati strokovno pomoč, njena mama pa je še dodala, da je zaradi odpovedovanja hrani skoraj umrla. "Zdravniki so mi povedali, da je bil njen krvni tlak tako nizek, da niso mogli verjeti in da so to videli le pri osebi, ki jo je zadela kap. Dodali so, da je čudež, da ni omedlela na odru," je za revijo People povedala njena mama Pebe Sebert.

Mlada pevka se je na kliniko za zdravljenje motenj hranjenja vpisala 3. januarja, kjer se še vedno zdravi. Pebe je zelo zaskrbljena za hčerko in pravi, da sta za njen negativen odnos do hrane kriva menedžer David Sonnenberg in producent Lukasz Gottwald. "Bila sem priča temu, kako sta mojo lepo, samozavestno in čudovito dekle zasmehovala zaradi videza in teže. Do te meje, da je skoraj umrla," je razkrila in dodala, da je Sonnenberg nekoč kričal na Ke$ho, naj shujša.

Producent Gottwald je te navedbe zanikal in vztraja pri tem, da zvezdnici nudi pomoč v tem času, ko je na zdravljenju.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.