Pia Filipčič spakirala kovčke in se preselila iz Slovenije, to je razlog!

Foto: Facebook
Foto: Facebook
O zmagovalki šova Big Brother dolgo nismo slišali ničesar, sedaj pa veliko presenečenje …
Oglej si celoten članek

Primorka Pia Filipčič, ki je leta 2015 zmagala v resničnostnem šovu Big Brother, se zadnje čase v medijih ni veliko pojavljala, sedaj pa je presenetila z novico, da se še oktobra seli v Milano. Razloga sta kar dva. Prvi je ljubezen, drugi pa posel. Pia pravi, da jo v Milanu že dlje časa čaka ljubezen, a da bo več o tem povedala v petek na svojem Youtube kanalu.

Glede na trenutno situacijo s koronavirusom, se je tudi sama odločila, da se preizkusi kot spletna vplivnica, saj je prepričana, da se v teh časih vse seli na splet in tako bo šla v korak s časom tudi sama. Sicer pa je že osvojila spletno platformo Only fans, ki ponuja erotične vsebine in na kateri dobro služi tudi naša starleta Denise Dame. Pia pravi, da na omenjeni spletni strani vsak mesec zasluži štirimestno plačo. Na strani jo lahko najdete pod imenom Miss Pia. 

Pio so gledalci leta 2015 v šovu Big Brother sicer podprli, ker si je želela denarno nagrado porabiti za spremembo spola. Ali je to uresničila, ni znano, leta 2018 je o tem povedala le: "Odločila sem se, da o tej temi ne bom več govorila. Operacije ne bom potrdila, niti zanikala." 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 8

  • 08:38 5. November 2020.

    Prodajat se gre. Sej se je tut v Sloveniji. Sam na Avanture poglejte. Je lovil hetero dece, pa jih farbal, …

  • 16:14 20. Oktober 2020.

    Prostituirat se gre

  • vec
    14:20 20. Oktober 2020.

    Pa kaj ne napišete direkt, v MILANU so njegove stranke

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.