Magazin > VIP
33062 ogledov

Pia Filipčič spakirala kovčke in se preselila iz Slovenije, to je razlog!

pia filipčič Facebook
O zmagovalki šova Big Brother dolgo nismo slišali ničesar, sedaj pa veliko presenečenje …

Primorka Pia Filipčič, ki je leta 2015 zmagala v resničnostnem šovu Big Brother, se zadnje čase v medijih ni veliko pojavljala, sedaj pa je presenetila z novico, da se še oktobra seli v Milano. Razloga sta kar dva. Prvi je ljubezen, drugi pa posel. Pia pravi, da jo v Milanu že dlje časa čaka ljubezen, a da bo več o tem povedala v petek na svojem Youtube kanalu.

Glede na trenutno situacijo s koronavirusom, se je tudi sama odločila, da se preizkusi kot spletna vplivnica, saj je prepričana, da se v teh časih vse seli na splet in tako bo šla v korak s časom tudi sama. Sicer pa je že osvojila spletno platformo Only fans, ki ponuja erotične vsebine in na kateri dobro služi tudi naša starleta Denise Dame. Pia pravi, da na omenjeni spletni strani vsak mesec zasluži štirimestno plačo. Na strani jo lahko najdete pod imenom Miss Pia. 

Pio so gledalci leta 2015 v šovu Big Brother sicer podprli, ker si je želela denarno nagrado porabiti za spremembo spola. Ali je to uresničila, ni znano, leta 2018 je o tem povedala le: "Odločila sem se, da o tej temi ne bom več govorila. Operacije ne bom potrdila, niti zanikala." 

 

Komentarjev 8
 • Devilfuckyy 08:38 05.november 2020.

  Prodajat se gre. Sej se je tut v Sloveniji. Sam na Avanture poglejte. Je lovil hetero dece, pa jih farbal, da je ženska

 • Taja 16:14 20.oktober 2020.

  Prostituirat se gre

 • Avatar vec
  vec 14:20 20.oktober 2020.

  Pa kaj ne napišete direkt, v MILANU so njegove stranke

Sorodne novice