Svet
3425 ogledov

Pogumni Nigerijec zaustavil kradljivega Slovenca

italijanska policija
Skušal je ukrasti za kar 450 evrov alkoholnih pijač.

Včeraj je, po poročanju tržaškega portala triesteprima.it, 27-letni Slovenec iz trgovine na italijanski strani meje na Škofijah nakradel za kar 450 evrov alkoholnih pijač. Skušala ga je zaustaviti že trgovka, a ji ni uspelo, na srečo pa je pred trgovino stal mladi Nigerijec, ki je hitro ugotovil, kaj se dogaja. Slovencu je prekrižal načrte in ga zadržal do prihoda policistov. 

Mladenič se je ves čas upiral, zato je Nigerijec, sicer prosilec za azil, utrpel nekaj lažjih poškodb. 

Covid-19 v Srbiji Panika v Italiji Svet Če ste mislili, da je okužb na Hrvaškem veliko, poglejte številke za Italijo

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 9
  • Žurnalček 01:47 30.avgust 2020.

    Pred trgovino je Nigerijec fehtal . Peljem se od Benetk do Garde . Nasproti mene s evsede črnc. Jaz sem se samo bal , da mi ne bo kaj spizdil , ko bom in če bi zaspal. No pa nisem ...prikaži več . Grem na Gardi dol , ko črnec pride za menoj do izhoda in sinjore , sinjore , punuja mi moj mobitel , ki sem ga ob vsej skrbi za vse ostalo pozabil na sedežu !

  • MihaPu 18:46 28.avgust 2020.

    Po novi statistiki je verjetnejši ta Slovenec, ki se moli v novi teroristično-pedofilski ulici 1 v Ljubljani. Sedaj jih je več kot pa je vseh manjšin pri nas skupaj. Z Albanci in Bošnjaki ter uvoženimi Arapci oz. raznoraznimi črnuhi podprtimi ...prikaži več s strani levakov, so se lepo pomešali med vse. Rome takoj prepoznaš po bakru in železu ter kokainu, te uvoženi so pa prikriti in škodoželjni, samo še čakajo na svoj trenutek, ko nam bodo hotli zemljo krast in v politiko podajati mumije.

  • erikkk 12:03 28.avgust 2020.

    Če bi bilo obratno bi slovenec šel v zapor