Svet
43307 ogledov

Britanski deklici brutalno posiljeni v Italiji

Italijanska policija EPA
Italijanska policija je dogodek označila kot izjemno brutalen in okruten.

Policija v Italiji je v primeru posilstva dveh britanskih mladoletnic priprla štiri moške, stare od 19 do 23 let, poroča BBC. 

Do napada je prišlo med zaebno zabavo v Marconiji di Pisticci, mestecu z nekaj več kot osem tisoč prebivalcev. 

Policija je potrdila, da sta mladoletnici poklicali v četrtek ob 3.30 zjutraj, povedali sta, da sta bili napadeni nekaj po polnoči. "Napad je bil izjemno brutalen in okruten," so po pisanju italijanskih medijev sporočili s policije. 

Sprva sta mladoletnicama pristopila dva moška, ki ju dekleti nista poznala. Zatem jima je tekom zabave pristopilo še več moških, ki so izkoristili njuno opitost. 

Preiskava se še nadaljuje, ostale podrobnosti niso znane. 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 9
  • dusan72 03:39 13.september 2020.

    NI tiča si natakni ta google translate FAKE !!!!

  • Avatar Dantalessa
    Dantalessa 00:16 13.september 2020.

    Dobrodošli v najboljšem erotičnem klubu --- www.Sextis.fun

  • MihaPu 15:55 12.september 2020.

    Kaj pa hodijo same ven koze, noben jih ni silil, so kot kure brez glave. Italija pa je daleč od urejene ali države brez kriminala, tam je največ šiptarjev, ciganov, črncev iz afrike in raznoraznih arabcev. Hoditi tam ponoči in ...prikaži več žurati med njimi je statistično večja verjetnost, da bodo nevernicam kaj naredili in se potešili. Krivi so starši in mladoletnice same s svojo trmo na prvem mestu, opičji izrodki pa tako in tako mislijo, da lahko delajo kar hočejo na tujem v EU, niso ne prvi ne zadnji.