Pia Škofic zapustila Planet TV

Foto: Mediaspeed
Foto: Mediaspeed
Seksi vremenarka se je poslovila od komercialne televizije.
Oglej si celoten članek

Pia Škofic je na Planet TV dala odpoved, nam je potrdil dobro obveščeni vir, novico pa so potrdili tudi na komercialni televiziji. "Res je, s Pio Škofic smo sporazumno zaključili sodelovanje," je za Žurnal24 povedala predstavnica za odnose z javnostmi na Planet TV.

Seksi vremenarka, ki je sicer diplomirana psihologinja, se je ekipi Planeta pridružila pred tremi leti, ko je bila nad novim delovnim mestom več kot navdušena. Planet TV je v zadnjih nekaj mesecih ostal že brez štirih obrazov – Nejca Simšiča, zabavnega kronista, Taye Damjan, športne voditeljice, športne novinarke Milene Novak in zdaj še brez vremenarke.

Pia se je po odpovedi preselila na dalmatinski otok Tijat, kjer bo delala v enem od novih klubov. Kot smo izvedeli, naj se Pia ne bi več dobro počutila na televiziji in da je bila pripravljena na nove izzive. Za izjavo smo klicali tudi Pio, a se na telefon ni oglasila.

Na svojem Instagramu redno objavlja fotografije z dalmatinskega otoka, ob eni od fotografij pa je dopisala: "Včasih moraš preprosto spakirati kovčke in iti."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 09:23 13. Julij 2017.

    ....zlo jo bomo pogrešal......

  • 08:58 13. Julij 2017.

    Na Tiatu ni nobenega naselja.

  • 08:47 13. Julij 2017.

    ker dobro bere bi lahko šla v klub SMC

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.