Pippa Middleton se je poročila

Foto: Profimedia James Matthews, Pippa Middleton Foto: Profimedia pippa middleton Foto: Profimedia pippa middleton Foto: Profimedia Pippa z očetom Foto: Profimedia pippa middleton Foto: Profimedia pippa middleton Foto: Profimedia Princ William in princ Harry Foto: Profimedia James Middleton Foto: Profimedia Roger Federer in Mirka Federer Foto: Profimedia Princesa Eugenie Foto: Profimedia Princ Geroge in princesa Charlotte
Mlajša sestra vojvodinje Catherine stopila pred oltar.
Oglej si celoten članek

Šest le po poroki vojvodinje Catherine je pred oltar stopila tudi njena mlajša sestra Pippa. Lepotička je v vasici Englefield večno zvestobo obljubila Jamesu Matthewsu, bogatemu finančnemu strokovnjaku.

Pippa se je s svojim očetom do cerkve Sv. Marka pripeljala malo pred 12. uro. Njena poročna obleka je delo modnega oblikovalca Gilesa Deacona, čevlji Manola Blahnika, tančica pa Stephena Jonesa.

Foto: Profimedia James Matthews, Pippa Middleton

Med svati je kar nekaj znanih obrazov. Poleg družine vojvodinje Catherine in princa Harryja so opazili tudi teniškega igralca Rogerja Federerja, na slavje po cerkveni ceremoniji pa pričakujejo tudi Harryjevo dekle Meghan Markle.

Na celotnem območju veljajo poostreni varnostni ukrepi, saj so na poroki tudi člani kraljevih družin. Nad vasico so zaprli zračni prostor.

Pippina poroka naj bi stala skoraj 300 tisoč evrov. Za obleko je menda odštela več kot 11 tisoč evrov, hrana bo stala skoraj 83 tisoč evrov, šestnadstropna torta tri tisoč evrov, snemalec 4.000 evrov, fotograf šest tisoč evrov, obleke družic pa po 2.600 evrov.

Pippa je od svatov zahtevala, da s sabo prinesejo dve obleki – eno za cerkveno ceremonijo, drugo za zabavo. Na zabavo je bilo povabljenih 300 ljudi, na cerkveni del poroke pa 100.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.