Pippa Middleton spet tarča kritik

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Slavna sestra Kate Middleton je pred kratkim dobila svojo kolumno, s katero pa marsikdo ni zadovoljen.
Oglej si celoten članek

Pippa Middelton, mlajša sestra bodoče angleške kraljice, je pred nekaj tedni dobila mesečno kolumno v britanski kulinarični reviji Waitrose Kitchen. V njej slavna 29-letna načrtovalka zabav deli nasvete o pripravi večerje in ideje za recepte, a njeni namigi niso naleteli na dober odziv.

Nad kolumno, ki bo v tiskani verziji izdana v aprilu, so se bralci prek Twitterja in Facebooka že pritožili, češ, da je napisana za "ljudi, ki imajo le polovico možganov", nad njenimi idejami pa je navdušenih zelo malo ljudi. Kot kaže Pippi zadnje čase ne gre prav dobro, saj je bila pred kratkim tarča kritik tudi zaradi svoje knjige Celebrate: A Year of Festivities for Families and Friends (Praznujte: Leto slovesnosti za družino in prijateljev, op. p.), saj se ne prodaja prav dobro, zato so morali znižati tudi ceno.

Ravno zaradi vala kritik je Pippi pred kratkim v bran stopil njen stric, ki je dal ekskluzivni intervju o svoji slavni nečakinji Kate.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.