Magazin > VIP
6 ogledov

Pippa Middleton spet tarča kritik

Pippa Middleton FameFlynet
Slavna sestra Kate Middleton je pred kratkim dobila svojo kolumno, s katero pa marsikdo ni zadovoljen.

Pippa Middelton, mlajša sestra bodoče angleške kraljice, je pred nekaj tedni dobila mesečno kolumno v britanski kulinarični reviji Waitrose Kitchen. V njej slavna 29-letna načrtovalka zabav deli nasvete o pripravi večerje in ideje za recepte, a njeni namigi niso naleteli na dober odziv.

Nad kolumno, ki bo v tiskani verziji izdana v aprilu, so se bralci prek Twitterja in Facebooka že pritožili, češ, da je napisana za "ljudi, ki imajo le polovico možganov", nad njenimi idejami pa je navdušenih zelo malo ljudi. Kot kaže Pippi zadnje čase ne gre prav dobro, saj je bila pred kratkim tarča kritik tudi zaradi svoje knjige Celebrate: A Year of Festivities for Families and Friends (Praznujte: Leto slovesnosti za družino in prijateljev, op. p.), saj se ne prodaja prav dobro, zato so morali znižati tudi ceno.

Ravno zaradi vala kritik je Pippi pred kratkim v bran stopil njen stric, ki je dal ekskluzivni intervju o svoji slavni nečakinji Kate.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.