Piščančja solata z jabolkom

Foto: Žurnal24 Solata malo drugače. (Foto: Shutterstock)
Omislite si solato malo drugače. Kombinacija sladkih in kislih okusov, piščančja solata z jabolkom, vas bo zagotovo navdušila.
Oglej si celoten članek

Potrebujete:

  • 100 g piščančjih prsi
  • 3 jabolka
  • 50 g kislih kumaric
  • stebelce pora
  • kislo smetano
  • 15 g mletih orehov
  • mleto sladko rdečo papriko
  • kokosovo maslo
  • sol
  • poper


Priprava:

  • Piščančje prsi narežite na majhne kocke, solite in natrite s sladko rdečo papriko.
  • Na ponvi raztopite kokosovo maslo in popecite piščančje koščke.
  • Zelenjavo in sadje operite.
  • Kumarice in por narežite na kolobarje.
  • Jabolka izdolbite, izdolbeno jedro narežite na koščke.
  • V skledi zmešajte por, kisle kumarice, jabolka in mlete orehe ter v vse skupaj vmešajte kislo smetano.
  • Premešajte, rahlo solite in popoprajte.
  • Mešanici zelenjave, jabolka in orehov primešajte koščke pečenega piščanca.
  • Vse skupaj nadevajte v izdolbena jabolka.


Pa dober tek!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.