Magazin
9 ogledov

Piščančja solata z jabolkom

Solata malo drugače. (Foto: Shutterstock) Žurnal24 main
Omislite si solato malo drugače. Kombinacija sladkih in kislih okusov, piščančja solata z jabolkom, vas bo zagotovo navdušila.

Potrebujete:

  • 100 g piščančjih prsi
  • 3 jabolka
  • 50 g kislih kumaric
  • stebelce pora
  • kislo smetano
  • 15 g mletih orehov
  • mleto sladko rdečo papriko
  • kokosovo maslo
  • sol
  • poper


Priprava:

  • Piščančje prsi narežite na majhne kocke, solite in natrite s sladko rdečo papriko.
  • Na ponvi raztopite kokosovo maslo in popecite piščančje koščke.
  • Zelenjavo in sadje operite.
  • Kumarice in por narežite na kolobarje.
  • Jabolka izdolbite, izdolbeno jedro narežite na koščke.
  • V skledi zmešajte por, kisle kumarice, jabolka in mlete orehe ter v vse skupaj vmešajte kislo smetano.
  • Premešajte, rahlo solite in popoprajte.
  • Mešanici zelenjave, jabolka in orehov primešajte koščke pečenega piščanca.
  • Vse skupaj nadevajte v izdolbena jabolka.


Pa dober tek!

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.