"Pitje alkohola v ZDA je nespoštljivo"

Foto: Žurnal24 (Foto: EPA)
Emma Watson, ki je zaslovela s filmi o Harryju Potterju, trenutno študira na univerzi v ZDA, kjer pa študentska leta preživlja brez alkohola.
Oglej si celoten članek

Emma, ki je študentka univerze Brown, je priznala, da se izogiba pitju alkohola, saj po ameriških zakonih še ni dovolj stara, da bi lahko kupovala alkohol. 20-letna igralka, ki v domači Veliki Britaniji sicer lahko zakonito uživa alkohol, se je odločila, da bo spoštovala zakone čez lužo.

 

"Ne vidim smisla v tem, da bi se napila, če moram naslednji dan na snemanju preživeti deset ur. Poleg tega se mi zdi nespoštljivo, da bi v Ameriki pila alkohol, če sem po njihovih zakonih še premlada za to."

 

Zvezdnica je še dodala, da se raje zabava za štirimi stenami, saj se najlažje sprosti v intimi med svojimi prijatelji. "Vem, dolgočasna sem. A že zelo zgodaj sem ugotovila, da sem odgovorna sama zase, zato se ne spuščam v neumnosti."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.