Magazin > VIP
45 ogledov

"Pitje alkohola v ZDA je nespoštljivo"

(Foto: EPA) Žurnal24 main
Emma Watson, ki je zaslovela s filmi o Harryju Potterju, trenutno študira na univerzi v ZDA, kjer pa študentska leta preživlja brez alkohola.

Emma, ki je študentka univerze Brown, je priznala, da se izogiba pitju alkohola, saj po ameriških zakonih še ni dovolj stara, da bi lahko kupovala alkohol. 20-letna igralka, ki v domači Veliki Britaniji sicer lahko zakonito uživa alkohol, se je odločila, da bo spoštovala zakone čez lužo.

 

"Ne vidim smisla v tem, da bi se napila, če moram naslednji dan na snemanju preživeti deset ur. Poleg tega se mi zdi nespoštljivo, da bi v Ameriki pila alkohol, če sem po njihovih zakonih še premlada za to."

 

Zvezdnica je še dodala, da se raje zabava za štirimi stenami, saj se najlažje sprosti v intimi med svojimi prijatelji. "Vem, dolgočasna sem. A že zelo zgodaj sem ugotovila, da sem odgovorna sama zase, zato se ne spuščam v neumnosti."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.