Pitt: Moje telo razpada!

Foto: Žurnal24 Brad odhaja v zrela leta.
Ameriški seks simbol Brad Pitt se pritožuje, da se na njegovem obrazu in telesu poznajo leta.
Oglej si celoten članek

Ameriški igralec Brad Pitt je izjavil, da njegovo telo razpada in da je njegov obraz grd. 43-letni lomilec ženskih src je za Details magazine povedal, da mu je bil prestop v štirideseta leta všeč, zdaj pa čuti, da izgublja svoj videz : "Stvar, ki je najbolj grozna, je, da tvoj obraz kar nekako odhaja, telo pa ti ne služi več tako kot včasih."


Brad z dveletno Zaharo, ki se je rodila v Etiopiji.

 
Zvezdniški Pitt je prav tako razkril, da je zelo ponosen na svojo multikulturno družino, ki sta si jo ustvarila z igralko Angelino Jolie . Pravi, da so trije posvojeni otroci Maddox, Pax in Zahara ter njegova biološka hči Shiloh med seboj močno povezani in da bi bili lahko za zgled preostalemu svetu. Hitro povečanje družine je komentiral: " Najprej sem dobil enega otroka, nato še drugega in tretjega in vse to v dveh letih in pol. Vedno sem se soočal z ekstremi, zato se mi to niti ne zdi čudno. Trajalo je le nekaj tednov, da sem našel ravnovesje ."

Hollywoodski igralec se je še takole raznežil: "Otroci me zadovoljujejo in navdajajo s toplino. Sploh več ne pomislim, kaj bi bilo drugače z njimi. " Ko jih zagleda v kuhinji, si zaželi, da bi bil cel svet tako povezan.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.