Magazin > VIP
2 ogledov

Pitt: Moje telo razpada!

Brad odhaja v zrela leta. Žurnal24 main
Ameriški seks simbol Brad Pitt se pritožuje, da se na njegovem obrazu in telesu poznajo leta.

Ameriški igralec Brad Pitt je izjavil, da njegovo telo razpada in da je njegov obraz grd. 43-letni lomilec ženskih src je za Details magazine povedal, da mu je bil prestop v štirideseta leta všeč, zdaj pa čuti, da izgublja svoj videz : "Stvar, ki je najbolj grozna, je, da tvoj obraz kar nekako odhaja, telo pa ti ne služi več tako kot včasih."


Brad z dveletno Zaharo, ki se je rodila v Etiopiji.

 
Zvezdniški Pitt je prav tako razkril, da je zelo ponosen na svojo multikulturno družino, ki sta si jo ustvarila z igralko Angelino Jolie . Pravi, da so trije posvojeni otroci Maddox, Pax in Zahara ter njegova biološka hči Shiloh med seboj močno povezani in da bi bili lahko za zgled preostalemu svetu. Hitro povečanje družine je komentiral: " Najprej sem dobil enega otroka, nato še drugega in tretjega in vse to v dveh letih in pol. Vedno sem se soočal z ekstremi, zato se mi to niti ne zdi čudno. Trajalo je le nekaj tednov, da sem našel ravnovesje ."

Hollywoodski igralec se je še takole raznežil: "Otroci me zadovoljujejo in navdajajo s toplino. Sploh več ne pomislim, kaj bi bilo drugače z njimi. " Ko jih zagleda v kuhinji, si zaželi, da bi bil cel svet tako povezan.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.