Planet TV-ju morala pomagati vojska

Foto: Planet TV biggest loser Foto: Planet TV biggest loser Foto: Planet TV biggest loser Foto: Planet TV biggest loser Foto: Planet TV biggest loser Foto: Planet TV biggest loser Foto: Planet TV biggest loser Foto: Planet TV biggest loser Foto: Planet TV biggest loser Foto: Planet TV biggest loser
Ekipa tega dneva ne bo tako hitro pozabila …
Oglej si celoten članek

V ponedeljek se začne nova sezona šova The Biggest Loser Slovenija in ekipa se že mrzlično pripravlja na začetek. Pred kratkim so morali posneti tudi dva promo spota in tega snemalnega dne Planetovci ne bodo tako hitro pozabili.

Snemanje se je sicer odvijalo v čudovitem okolju zasnežene Pokljuke, ampak zjutraj je bilo kar -17 stopinj Celzija, čez dan pa se je "ogrelo" na -7 stopinj Celzija. "Šestčlanska ekipa z Natašo Gorenc in Janom Kovačičem je snemala v precej ekstremnih pogojih, pri tem pa jim je na pomoč priskočila tudi slovenska vojska, ki je predvsem pomagala pri prevozu s sanmi, brez katerih ne bi šlo, omogočili so tudi dostop do elektrike, da je ekipa lahko napolnila baterije, ki so se zaradi hudega mraza še hitreje praznile kot sicer,“ so za naš portal povedali na Planet TV.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.