Planet TV ukradel Poptevejev 'talent'

Foto: mediaspeed Urban Lutman Foto: Saša Despot Batista Cadillac Foto: Saša Despot Batista Cadillac Foto: Saša Despot Batista Cadillac
Najprej je nastopil v šovu na POP TV, zdaj pa je svoj glas posodil konkurenčni komercialni televiziji Planet TV.
Oglej si celoten članek

Planet TV je predstavil svojo novo pomladno podobo, z njo pa tudi nosilno pesem kampanje z naslovom Vrnem se. V oglasnem sporočilu nastopajo znane osebnosti zabave in športa, kot so Helena Blagne, skupina Dan D, Tim Gajser, Jure Godler, Janja Garnbert in Domen Škofic. Vokalista, ki poje pesem Vrnem se, pa v oglasnem sporočilu ni, a smo ga lahko videli na Planetovi zabavi, ki so jo imeli v Stari elektrarni, in kmalu smo ugotovili, da ga poznamo. Pevec, ki je zapel naslovno pesem prenovljenega Planeta je Urban Lutman, član dua Batista Cadillac, ki je skupaj s prijateljem nastopil v oddaji POP Tv-ja Slovenija ima talent. Zanimalo nas je, kako so se na Planet Tv odločili ravno zanj in če so ga spremljali v Popovi oddaji.

"Iskali smo glas s točno določeno barvo in nabojem. Želeli smo svež vokal in obetavnega izvajalca. Naša odločitev za Lutmana tako temelji izključno na njegovih kvalitetah in strokovnih referencah. Ker smo želeli poudariti predvsem sporočilo pesmi, izvajalca v promocijskem spotu nismo izpostavljali," je za naš medij povedala tiskovna predstavnica Planet TV Maruša Penzeš.

xxx

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 20:29 26. Februar 2017.

    Piscu članka bi toplo priporočil, da obnovi osnovnošolsko znanje slovenskega jezika, da se ne bo smešil zaradi napačnega sklanjanja. Kot …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.