Planetov šov: Opa, to nam je po oddaji razkrila upokojenka Vlasta!

Foto: Planet TV
Foto: Planet TV
Se je med upokojencema razvila ljubezen?
Oglej si celoten članek

Za romantiko na TV zaslonih to jesen skrbi šov Zapleši v ljubezen, ki ga na Planet TV vodita Jagoda in Jurij Batagelj. Ker pa za ples in ljubezen nikoli ni prepozno, sta Jagoda in Jurij v zadnji oddaji gostila 63-letno Vlasto in 71-letnega nekdanjega opernega pevca Tomaža Janeza. Upokojenca sta s svojim plesom navdušila, kar sta potrdila tudi njuna plesna učitelja. Druženje pa sta nadaljevala na drugem televizijskem zmenku in kot nam je zaupala Vlasta, z druženji nadaljujeta tudi izven šova. 

"Zaenkrat sva šla na kavo in krajši sprehod, sedaj pa se nekaj časa nisva videla, ker sva bila oba zasedena, a sva se dogovorila, da ni bilo zadnjič. Mislim, da se kaj več med nama ne bo razvilo, imava preveč različna zanimanja, a sama se vedno rada pustim presenetiti. Sicer pa v naših letih bolj iščemo prijateljstvo, treba je delati na tem, da se imamo lepo in tudi celoten šov je bila zelo lepa izkušnja," je razkrila Vlasta.

Foto: Planet TV Zapleši v ljubezen

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.