Magazin > Film & Glasba & TV
3988 ogledov

Planetov šov: Opa, to nam je po oddaji razkrila upokojenka Vlasta!

Zapleši v ljubezen Planet TV
Se je med upokojencema razvila ljubezen?

Za romantiko na TV zaslonih to jesen skrbi šov Zapleši v ljubezen, ki ga na Planet TV vodita Jagoda in Jurij Batagelj. Ker pa za ples in ljubezen nikoli ni prepozno, sta Jagoda in Jurij v zadnji oddaji gostila 63-letno Vlasto in 71-letnega nekdanjega opernega pevca Tomaža Janeza. Upokojenca sta s svojim plesom navdušila, kar sta potrdila tudi njuna plesna učitelja. Druženje pa sta nadaljevala na drugem televizijskem zmenku in kot nam je zaupala Vlasta, z druženji nadaljujeta tudi izven šova. 

"Zaenkrat sva šla na kavo in krajši sprehod, sedaj pa se nekaj časa nisva videla, ker sva bila oba zasedena, a sva se dogovorila, da ni bilo zadnjič. Mislim, da se kaj več med nama ne bo razvilo, imava preveč različna zanimanja, a sama se vedno rada pustim presenetiti. Sicer pa v naših letih bolj iščemo prijateljstvo, treba je delati na tem, da se imamo lepo in tudi celoten šov je bila zelo lepa izkušnja," je razkrila Vlasta.

Zapleši v ljubezen | Avtor: Planet TV Planet TV

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.