Playboyeva zajčica in Barovec z novo aplikacijo

Foto: Andraž Anželjc Anja Jenko Foto: Andraž Anželjc Rado Mulej Foto: Andraž Anželjc Mario Pejčič, Rado Mulej Foto: Andraž Anželjc Joel Srbu Foto: Andraž Anželjc Joel Srbu, Tanja Balabanič Foto: Andraž Anželjc Regina Foto: Andraž Anželjc Matej Pejčič, Joel Srbu Foto: Andraž Anželjc Matej Pejčič, Anja Jenko
Anja Jenko, njen fant Mario in barovec Joel so se skupaj podali na novo poslovno pot.
Oglej si celoten članek

Anja Jenko, Playboyeva zajčica, njen fant Mario Pejčič, Jano Kocman in Joel Srbu, ki se ga spomnimo iz šova Bar so skupaj naredili novo aplikacijo, ki zajema vse zabave in restavracije v Sloveniji.

"MyNight je unikatna aplikacija, kjer lahko posameznik na enem mestu izve, kaj se dogaja po celi Sloveniji. Prepričan sem, da bo uspela, saj iskreno povedano ni aplikacije ali spletne strani, podobne tej. Trenutno so na voljo strani in aplikacije, ki imajo samo stvar – nekatere so za nakup kart, druge za odpiralne čase … Naša pa vse to zajema na enem mestu," je za Žurnal24 povedal Joel, ki pove, da aplikacija zajema od koncertov, klubo, restavracij in barov do striptiz barov in plesnih večerov: "Je zelo enostavna, zato jo bo znal vsak uporabljati.“

Joel je sicer skrbnik za ažurnost dogodkov, ki so na voljo v Ljubljani in njeni okolici. "Stvari se tedensko osvežujejo," pove in doda, da so idejo dobili v Beogradu, kjer podobna aplikacija že obstaja in je najbolj priljubljena v celi Srbiji.

Predstavitveni dogodek je organizirala Anja sama in se tako predstavila v novi luči. Z obiskom je bila zelo zadovoljna: "Zabava je zares uspela, Rado Mulej je na zabaven način predstavil našo novo storitev. Vsi gostje so si takoj naložili našo aplikacijo na telefon in komentarji so bili zares pozitivni. Prišla je tudi Regina, ki nam je zapela ob otvoritvi."

Bivši nočni klub padel v vodo

Joel je sicer z Mariem že sodeloval, saj sta lansko leto odprla nočni klub Groš v Grosupljem, a je celotna zaveda padla v vodo. "Groša ni več, saj smo si prišli navzkriž z grosupeljskimi oblastmi. Po novem letu nam niso želeli podaljšati delovnega časa. Nočnega kluba pa ne moreš imeti odprtega samo do polnoči," je povedal Joel.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.