Playboyeva zajčica razkrila bizarne seksualne fetiše Leonarda DiCapria

Foto: instagram
Foto: instagram
Šokirani boste.
Oglej si celoten članek

O Leonardu DiCapriu, slavnem lomilcu ženskih src, za katerega velja, da ga ženske nad 25 let ne zanimajo, se po novem šušlja nekaj bizarnega. Playboyeva 22-letna manekenka Heike Konings je namreč razkrila njegove seksualne fetiše.

Koningsova se je z 49-letnikom spogledovala v nočnem klubu v Los Angelesu, kjer sta se tudi poljubila. V klub si lahko prišel le s povabilom. “Videla sem ga, kako sedi v črni jopici s kapuco in pogleduje proti meni,” je povedala Heike. Nato je do manekenke stopil Leonardov menedžer in jo odpeljal do igralčeve mize.

Foto: Profimedia Leonardo DiCaprio

Koningsova je poljub z Leonardom opisala kot povprečen. “Bil je v redu, a zagotovo ne moj najboljši poljub,” je razkrila. Nato jo je povabil, da gre z njim domov, a ga je zavrnila. To je spoštoval, že čez nekaj trenutkov pa je domov odpeljal drugo dekle. Čeprav Heike ni spala z igralcem, je povedala, da  ima več prijateljic, ki so spale z njim. Povedale so, da naj bi enkrat Leonardo med spolnim odnosom nosil slušalke, da ne bi ničesar slišal. Spet drugič je njeni prijateljici na glavo tiščal blazino, poroča b92.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 10:08 4. Marec 2024.

    Žurnalovci, kaj nižje pa ne gre..Bedno!

  • 06:33 4. Marec 2024.

    Prebral sem bla,bla,bla...!!!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.