Magazin > VIP
11814 ogledov

Playboyeva zajčica razkrila bizarne seksualne fetiše Leonarda DiCapria

Heike Konings instagram
Šokirani boste.

O Leonardu DiCapriu, slavnem lomilcu ženskih src, za katerega velja, da ga ženske nad 25 let ne zanimajo, se po novem šušlja nekaj bizarnega. Playboyeva 22-letna manekenka Heike Konings je namreč razkrila njegove seksualne fetiše.

Koningsova se je z 49-letnikom spogledovala v nočnem klubu v Los Angelesu, kjer sta se tudi poljubila. V klub si lahko prišel le s povabilom. “Videla sem ga, kako sedi v črni jopici s kapuco in pogleduje proti meni,” je povedala Heike. Nato je do manekenke stopil Leonardov menedžer in jo odpeljal do igralčeve mize.

Leonardo DiCaprio | Avtor: Profimedia Profimedia

Koningsova je poljub z Leonardom opisala kot povprečen. “Bil je v redu, a zagotovo ne moj najboljši poljub,” je razkrila. Nato jo je povabil, da gre z njim domov, a ga je zavrnila. To je spoštoval, že čez nekaj trenutkov pa je domov odpeljal drugo dekle. Čeprav Heike ni spala z igralcem, je povedala, da  ima več prijateljic, ki so spale z njim. Povedale so, da naj bi enkrat Leonardo med spolnim odnosom nosil slušalke, da ne bi ničesar slišal. Spet drugič je njeni prijateljici na glavo tiščal blazino, poroča b92.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 2
  • Ender3 10:08 04.marec 2024.

    Žurnalovci, kaj nižje pa ne gre..Bedno!

  • Avatar Pantani2
    Pantani2 06:33 04.marec 2024.

    Prebral sem bla,bla,bla...!!!

Sorodne novice