Magazin > VIP
5890 ogledov

Igralec spet samski, svet pa se iz te žalostne novice norčuje, to je razlog!

Camila Morrone, leonardo dicaprio Profimedia
Po štirih letih je bilo tudi te zveze konec.

Leonardo DiCaprio in argentinska manekenka Camila Morrone sta se po štirih letih razšla. 45-letnik konca zveze z 22 let mlajšo lepotico še ni pokomentiral. 

Camila, ki je že kot otrok začela delati kot manekenka, je hčerka igralke Lucile Polak, ki je bila deset let v zvezi z igralcem Alom Pacinom. Leo in Camile naj bi se spoznala med družinsko večerjo leta 2017 pri Pacinu. Še isti mesec sta skupaj odšla na oddih v Colorado. Par svoje ljubezni sicer ni obešal na veliki zvon. Na javnih prireditvah se nista kazala, je pa Camila Lea leta 2020 pospremila na Oskarje, kamor pa sta prišla ločeno.

E! je še novembra lani poročal, da njun odnos postaja vse bolj "resen". "Zadnje leto sta nerazdružljiva in vse bolj nora drug na drugega. Še bolje sta se spoznala," so pisali. Kljub temu konec zveze nikogar ni zares presenetil. Leo je namreč znan po tem, da izbira veliko mlajše spremljevalke, ki jih tudi precej hitro menjava. Komentatorji na Twittjeru zato zanj niso pokazali sočutja ... Ena od uporabnic tega družabnega omrežja je zapisala, da nič ni bolj gotovega kot to, da bo Leo svojo spremljevalko zapustil, ko bo dopolnila 25 let.

"Leo, ko njegovo dekle dopolni 25 let."

Komentarjev 2
  • radovednica 07:58 31.avgust 2022.

    Pa koga briga za te mažene, razvajene, polne riti lastnega dreka, mulce...delat jih nagonit, pa ne bodo mislili na neumnosti.