Plesni republiki bo zavladala Inna

Foto: Žurnal24 Inna bo v Ljubljani 24. junija ogrevala publiko enega od največjih dogodkov ples
V Slovenijo bo v sklopu glasbenega dogodka Dance Republic prišla tudi pri nas doslej že dvakrat razprodana romunska pevka Inna.
Oglej si celoten članek

V Slovenijo bo v sklopu glasbenega dogodka Dance Republic, na katerem bo publiko v plesne gibe med drugim popeljal nizozemski DJ Fedde Le Grand, prišla tudi pri nas doslej že dvakrat razprodana romunska pevka Inna.

 

Dance izvajalka, ki se lahko pohvali z več kot 2,3 milijona oboževalcev na Facebooku in prek 130 milijoni ogledov na YouTubu, bo na stadionu Ilirija 24. junija nastopila v družbi uspešne domače plesne skupine Maestro, ki je navduševala tudi v prvi sezoni oddaje Slovenija ima talent.

 

Petindvajsetletna pevka, ki jo je na vrhove domačih lestvic leta 2008 izstrelil dance singel Hot, osvaja tudi publiko zunaj mej Romunije. V rokah ima več domačih glasbenih nagrad in dve evropski MTV-nagradi za najboljšo romunsko izvajalko, blizu pa je bila tudi evropska MTV-nagrada Best European Act.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.