Magazin > Film & Glasba & TV
40 ogledov

Plesni republiki bo zavladala Inna

Inna bo v Ljubljani 24. junija ogrevala publiko enega od največjih dogodkov ples Žurnal24 main
V Slovenijo bo v sklopu glasbenega dogodka Dance Republic prišla tudi pri nas doslej že dvakrat razprodana romunska pevka Inna.

V Slovenijo bo v sklopu glasbenega dogodka Dance Republic, na katerem bo publiko v plesne gibe med drugim popeljal nizozemski DJ Fedde Le Grand, prišla tudi pri nas doslej že dvakrat razprodana romunska pevka Inna.

 

Dance izvajalka, ki se lahko pohvali z več kot 2,3 milijona oboževalcev na Facebooku in prek 130 milijoni ogledov na YouTubu, bo na stadionu Ilirija 24. junija nastopila v družbi uspešne domače plesne skupine Maestro, ki je navduševala tudi v prvi sezoni oddaje Slovenija ima talent.

 

Petindvajsetletna pevka, ki jo je na vrhove domačih lestvic leta 2008 izstrelil dance singel Hot, osvaja tudi publiko zunaj mej Romunije. V rokah ima več domačih glasbenih nagrad in dve evropski MTV-nagradi za najboljšo romunsko izvajalko, blizu pa je bila tudi evropska MTV-nagrada Best European Act.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.