Nova spremljevalka Jana Plestenjaka je bila nekoč takšna

Foto: Mediaspeed tadeja majerič Foto: Mediaspeed tadeja majerič
Bi jo prepoznali?
Oglej si celoten članek

Srce najbolj zaželenega slovenskega samca, Jana Plestenjaka, je očitno oddano. 50-letnik je na svojem Instagram profilu objavil skupno fotografijo z nekdanjo teniško igralko Tadejo Majerič. Isti posnetek je delila tudi 33-letna lepotica, ki je sicer že pred enim tednom namignila, da se v njenem ljubezenskem življenju nekaj dogaja.

Ob svoji fotografiji je namreč objavila stavek iz Janove pesmi Povej mi, kaj bi rada: "To je zadnji ples za mene, zadnji skok v nemirno morje…Daj mi vse, da me zadene še to noč."

Jan je bil sicer do začetka letošnjega leta v zvezi z Laro Bernek.

Našli smo dva posnetka brhke lepotice, ki sta nastala leta 2010 in 2006, ko je bila Tadeja še aktivna teniška igralka (posnetka v galeriji). Bi jo prepoznali?

Lepotica je 17 let mlajša od Jana in prihaja iz Maribora. Svojo športno kariero je začela leta 2005, njen največji dosežek pa je bila uvrstitev v četrtfinale turnirja WTA serije International v azerbajdžanskem Bakuju, kjer je z 0-6, 4-6 izgubila proti izraelski igralki Shahar Pe'er.

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 17

  • 06:59 13. April 2024.

    A to je vse kar lahko dobi ? Pa kaj je s temi ženskami narobe v glavi, da želijo biti …

  • 22:34 20. December 2023.

    Mi ne sede fužinski stil

  • 18:09 20. December 2023.

    Mislim, da ima premočne obrvi, pa ne mislim na Plestenjaka. Na starih fotkah, ko je še tenis igrala, je bila …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.