Magazin > VIP
29392 ogledov

Jan Plestenjak: Ali te besede potrjujejo govorice, da je spet samski?

Jan Plestenjak Rok Hribar
Pred časom se je govorilo celo, da si želi postati oče.

V poletnih mesecih leta 2021 se je začelo govoriti, da se Jan Plestenjak videva z brhko lepotico. Večkrat naj bi bil z njo viden med sprehodi, kasneje so ga v fotografski objektiv z njo ujeli tudi na festivalu Melodije morja in sonca. Šlo naj bi za Laro Bernek, več o tem si lahko preberete TUKAJ.

Ko je Janu jeseni leta 2021 v oddaji Vikend paket Bernarda Žarn dejala: "Mislim, da je potres v Sloveniji, ker so se odvalili kamni od src tvojih oboževalk, da se še ne boš poročil,“ je Jan privzdignil obrvi in odvrnil: "Ja, je kar nevarno …" Več o tem si lahko preberete TUKAJ. S tem dejanjem je že takrat podžgal ugibanja, da morda pa vendarle namerava skočiti v zakonski stan. V preteklem letu so na dan prišle tudi govorice, da naj bi Jan želel postati celo oče. Glede tega sta javno spregovorila tudi Peter Poles in Sašo Stare v glasbenem šovu Znan obraz ima svoj glas, ko sta Janu dejala: "Jan, na Talentih si nama povedal, da zdaj nisi več samski, pa da si želiš biti 'fotr'. Kako gre to kaj," ga je takrat vprašal Sašo Stare. Jan se je takrat med pogovorom z voditeljema malce izmikal neposrednemu odgovoru, a želje po očetovstvu ni zanikal. Več o tem TUKAJ.

Zato nas je presenetilo, ko so do nas prišle informacije, da naj bi bil Jan spet samski. Jan je sicer na Instagramu objavil tudi zgodbo s tem zapisom: "Bila sva dva oblaka, ki letela sta brez kril, letela sta oblaka v isto smer. Zdaj padajo na zemljo solze s tistega neba, ker padava na zemljo dol midva."  Naj pojasnimo, da gre za del besedila pesmi Bodi gola in zato nikakor ne potrjuje govoric, da je Jan znova samski.

Z vprašanjem, kaj se dogaja pri Janu, smo se obrnili na njegovo založbo, a nam žal niso bili v pomoč.

Jan Plestenjak | Avtor: Instagram Instagram

 

 

Komentarjev 22
  • Avatar Zoran
    StarMačk 00:24 02.februar 2023.

    Jan je toliko časa že samski, da mu je prešlo v navado in bo težko našel katero, ki bi se povsem podredila njegovi dnevni rutini. Danes najbrž že funkcionira po sistemu, "svakog gosta tri dana dosta", neglede in če tudi ...prikaži več gre za mično gostjo!? Kolikor ga poznam izpred let vem, da ima družbo rad, ampak le takrat in toliko kot njemu odgovarja. Zato ne verjamem, da se je oz., da se kdaj bo spremenil. Glede sposobnosti dolgotrajnega ohranjanja partnerskih odnosov, pa menim, da gre po poti mame Dore!?

  • alojz73 20:28 01.februar 2023.

    Tudi,če je gej,glavno da se ni dal Pirkoviću prejšni teden.

  • Boris 20:05 01.februar 2023.

    A ne bi bil že čas, da si Janko nalije čistega vina ... ?