Po 12 letih se od legendarne TVSLO oddaje poslavlja tudi ta voditeljica

Foto: Maja Slavec
Foto: Maja Slavec
Zagotovo ste bili del te oddaje kdaj tudi vi!
Oglej si celoten članek

Loto je najbolj priljubljena igra na srečo v Sloveniji, saj jo igra več kot 860 tisoč polnoletnih Slovencev. Srečne številke je v oddaji Žrebanje Lota kar dvanajst let sporočala simpatična Jerneja P. Zhembrovskyy, ki se od te oddaje poslavlja, ne pa tudi od vloge voditeljice. Jerneja namreč ni le televizijska voditeljica, pač pa pogosto vodi tudi različne družabne in poslovne prireditve. Ali jo bomo videli tudi v kakšni novi TV oddaji, zaenkrat ni znano.

Sicer pa ima nekdanja balerina danes polne roke dela s svojo modno znamko, v katero se rade odenejo številne znane Slovenke, Jerneja za državne obiske in proslave oblači tudi premierjevo partnerko Tino Gaber. A moda ni njeno edino oblikovalsko področje, Jerneja je namreč zelo spretna tudi kot notranja oblikovalka. 

Urednica loterijskih vsebin na TV Slovenija Tanja Zajc pa je za Žurnal24 razkrila, da se na male ekrane vrača znan obraz, ki je v preteklosti že vodil Žrebanje Lota, to je voditeljica Mojca Krajnc

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 17:21 16. November 2023.

    To je pa res svetovna novica, koga to sploh zanima!!

  • 15:33 16. November 2023.

    Ne gledam kanalov RTV Slovenije zato,ker nimaš tam kaj videt!! Čakam dan,ko nam bo kakšna DEMOKRATIČNA vlada omogočila,da lahko prispevek …

  • 15:18 16. November 2023.

    Tam kjer se denarne nagrade delijo tudi lepih deklet ne manjka..

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.