Magazin > VIP
51800 ogledov

Po 12 letih se od legendarne TVSLO oddaje poslavlja tudi ta voditeljica

Jerneja P. Zhembrovskyy, Mojca Krajnc Maja Slavec
Zagotovo ste bili del te oddaje kdaj tudi vi!

Loto je najbolj priljubljena igra na srečo v Sloveniji, saj jo igra več kot 860 tisoč polnoletnih Slovencev. Srečne številke je v oddaji Žrebanje Lota kar dvanajst let sporočala simpatična Jerneja P. Zhembrovskyy, ki se od te oddaje poslavlja, ne pa tudi od vloge voditeljice. Jerneja namreč ni le televizijska voditeljica, pač pa pogosto vodi tudi različne družabne in poslovne prireditve. Ali jo bomo videli tudi v kakšni novi TV oddaji, zaenkrat ni znano.

Sicer pa ima nekdanja balerina danes polne roke dela s svojo modno znamko, v katero se rade odenejo številne znane Slovenke, Jerneja za državne obiske in proslave oblači tudi premierjevo partnerko Tino Gaber. A moda ni njeno edino oblikovalsko področje, Jerneja je namreč zelo spretna tudi kot notranja oblikovalka. 

Urednica loterijskih vsebin na TV Slovenija Tanja Zajc pa je za Žurnal24 razkrila, da se na male ekrane vrača znan obraz, ki je v preteklosti že vodil Žrebanje Lota, to je voditeljica Mojca Krajnc

Komentarjev 6
  • munja 17:21 16.november 2023.

    To je pa res svetovna novica, koga to sploh zanima!!

  • Avatar omega_v6
    omega_v6 15:33 16.november 2023.

    Ne gledam kanalov RTV Slovenije zato,ker nimaš tam kaj videt!! Čakam dan,ko nam bo kakšna DEMOKRATIČNA vlada omogočila,da lahko prispevek plačam medijski hiši po LASTNI izbiri!! To kaj imamo sedaj je diktatura eni vse pokasirajo drugi pa se morajo truditi ...prikaži več za preživetje SRAMOTA!!

  • Ender3 15:18 16.november 2023.

    Tam kjer se denarne nagrade delijo tudi lepih deklet ne manjka..

Sorodne novice