Magazin > VIP
736 ogledov

Lepotici, ki prinašata milijone

Jerneja P. Zhembrovskyy, Mojca Krajnc
1/3
Maja Slavec
Če tudi sami srečo radi preizkušate z loterijskimi srečkami, potem veste, da se nekomu prav kmalu obeta lepa sedmica.

Prav tako kot milijoni pa sta lepi tudi voditeljici lota oziroma prinašalki sreče Mojca Krajnc in Jerneja P. Zhembrovskyy, ki na televizijskih zaslonih poskrbita še za dodaten dvig temperature, in verjamemo, da ni malo takih, ki loto listka sploh niso kupili, pa si žrebanje vseeno z veseljem ogledajo. Lepi voditeljici sta nam zaupali, kaj bi sami naredili, če bi zadeli tako zaželeno sedmico.

Kako se počutita kot prinašalki milijonov?

Jerneja: Občutek, da deliš srečo, je prijeten. Čeprav dostikrat ne veš, v čigave roke gre denar, sem vsakič, ko podelimo kakšen sklad, zelo vesela in si predstavljam, kakšno srečo mora v teh težkih časih predstavljati ta dobitek. Skratka, biti prinašalka milijonov je zares super delo.

Mojca: Ali kakšnega evra (smeh). Če je glavni dobitek vplačan med mojim vodenjem žreba, sem res vesela in kar predstavljam si, kako mora biti dobitnik šokiran, vesel ... če seveda spremlja žreb tisti trenutek. Sicer pa se še nikoli ni zgodilo, da bi se srečnež oglasil na žreb. Zato po samem žrebu ni več posebnega občutka. Nasmehne pa se mi, ko povedo za manjše dobitke.

Kaj bi sami naredili, če bi zadeli sedmico?

Jerneja: Najprej bi poskrbela za svoje najbližje, večji del denarja pa bi najverjetneje dala na banko in naložila v različne donosne naložbe. Zagotovo bi bil to super začetni kapital za ustanovitev lastnega modnega imperija, vsekakor pa ne bi pozabila pomagati tistim, ki si sami ne morejo, in tako darovala živalicam oziroma zavetiščem. Ne bi pa nehala delati. Le veliko lažje in hitreje bi najbrž uresničevala svoje poslovne cilje. No, pa nazaj v realnost (smeh) ...

Mojca: Verjetno zanjo ne bi izvedeli (smeh), predvsem zato, ker bi se zagotovo našel kdo oziroma kar več tistih, ki bi rekli, da voditelj ne sme vplačati listka, kar pa sploh ne drži.

Ali je pred žrebi rekordnih sedmic v studiu kaj več napetosti?

Jerneja: Zagotovo, tako midve z Mojco kot tudi komisija in celotna ekipa v studiu in režiji trepeta in se, če sedmica pade, veseli s celotno Slovenijo oziroma loto navdušenci. Adrenalin se vsekakor veča sorazmerno z višino zneska.

Mojca: Na videz ne, napetost se bolj čuti v zraku. Dodatno težo samemu žrebu doda prihod komisije za nadzor iger na srečo, kar daje občutek, da je v igri res veliko denarja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.