Magazin > VIP
12338 ogledov

To luksuzno znamko si za državne dogodke rada nadene Tina Gaber

Tina Gaber
1/7
Instagram
Odkar je tudi uradno postala prva dama, se na državnih dogodkih izkaže tudi z dih jemajočimi opravami.

Nekdanja misica, lobistka in spletna vplivnica Tina Gaber je s tem, ko našega predsednika vlade dr. Roberta Goloba spremlja na državnih dogodkih postala tudi uradna prva dama. In to zelo aktivna, uradno se je namreč posvetila tudi zavzemanju za pravice živali, kar sicer počne že celo življenje. 

Kot par sta se na uradnem dogodku prvič pojavila februarja, na proslavi ob Prešernovem dnevu. Takrat je Tina navdušila s svojo uglajenostjo, h kateri zagotovo prispevajo tudi skrbno izbrana oblačila, ki so delo domače oblikovalke Jerneje Podbevšek Zhembrovskyy, ki ustvarja pod luksuzno blagovno znamko The Lie by JPZ. Jerneja je Tino uredila za več uradnih dogodkov, sicer pa Tina blesti tudi na bolj sproščenih dogodkih, za katere namesto Jernejinih oblačil izbere bolj klasične in športne kose. Preverite v galeriji. 

 dezurni@styria-media.si

Komentarjev 17
  • Ender3 13:24 25.junij 2023.

    Ta prispevek je v kleti povzročil orkestrirano onaniranje že samo s poročanjem o T.G..Glede na starost verjetno še ne gre za abstinenčno krizo.

  • Soljatar 21:01 24.maj 2023.

    ampak ti A.H.F pa nisi ravno razgledana za novinarko...prvo kot prvo, prva dama je lahko samo žena predsednika države in ne predsednika vlade, kot drugo, Golob sploh še ni niti ločen, tako da to pod nobenim pogojem ne more bi ...prikaži več neka prva dama, ampak je navadna priležnica, oz. lepše rečeno ljubica....uradno prva dama ja pahhahaa...nikoli ni bila in nikoli ne bo, ti A.H.F, pa nazaj v osnovno šolo, da se naučiš osnove, ker ti nič ni jasno.

  • jan631 14:51 24.maj 2023.

    Brezposelna priležnica ostarelega in poročenega nesposobnega predsednika vlade. Takšen bi moral biti naslov članka.

Sorodne novice