Magazin > VIP
208 ogledov

Lepotica, ki oblači Rebeko Dremelj

Jerneja P. Zhembrovskyy
1/4
Dejan Nikolič
Jerneja Podbevšek Zhembrovskyy ve, kako se lepoti streže. Njeno modno oko je opazila tudi Rebeka Dremelj, ki z veseljem skoči v Jernejine kreacije. Dolgonoga lepotica je svoji liniji večernih oblek The Lie dodala še brezčasne torbice.

Jerneja P. Zhembrovskyy | Avtor: Dejan Nikolič Dejan Nikolič
Kot stilistka sodeluješ tudi s številnimi domačimi estradnicami. Katere lahko na odru občudujemo v tvojih stvaritvah?

Kar precej jih je, redno pa sodelujem z Rebeko Dremelj. Sicer pa delam tudi kostume za plesne predstave, uniforme za zaposlene v podjetjih, veliko dela je s poročnimi oblekami, valetami, maturami ...

Si v modo zaljubljena že od nekdaj? Ja. Od nekdaj.

Kljub svoji mladosti si uspešna poslovna ženska, nadarjena umetnica in pridna študentka. Kako ti uspe uskladiti vse to? Ker ljubim to, kar delam. In ker imam zaradi svoje mladosti še dovolj energije.

Tvoj videz je vedno dovršen od glave do peta. Koliko časa dnevno porabiš za svoj izgled? Zelo malo, saj je vse to postala rutina. To je del mojega dela, hkrati pa mi predstavlja užitek in ne napora, je za mojo dušo in ne za druge.

Te je kdaj moč ujeti v razvlečeni trenirki in z mastnimi lasmi, recimo doma pred televizijo? V razvlečeni trenirki doma vsekakor. In ko imam prost dan, me je moč ujeti tudi z masko za nahranitev mojih las in masko za obraz. Bolj kot, kaj daš nase, je pomembno, kaj daješ vase.

Tvoj najljubši lepotni nasvet? Bodite to, kar ste. Če ne marate mode, nič zato, vas torej odlikuje in veseli nekaj drugega. Vse, kar počnete, počnite zase, kajti le zadovoljstvo samih s seboj vas naredi lepe. Šele potem pridejo na vrsto oblačila, nakit, čevlji, torbice in ličila. Po obratni poti ne gre. Vsaj jaz sem prepričana v to.

 

Lepotica, torbice in nogometaš

Modno zgodbo s svojimi torbicami linije The Lie by JPB v glavni vlogi si posnela v družbi postavnega nogometaša Alena Ćoraliča. Je bilo na snemanju vroče? Ja, bilo je vroče, temperatura je dosegla tudi tja do 35 stopinj, zato je bilo kar naporno. Vroče v tistem drugem smislu. Ne, tako kot vsako delo je bilo tudi to opravljeno profesionalno, mnogo izkušenj sem že imela na tem področju, tako da delo kot vsako drugo.

Jerneja P. Zhembrovskyy | Avtor: Dejan Nikolič Dejan Nikolič
Če bi morala izbrati najljubši dodatek, bi bili to čevlji ali torbica? Ne bi se mogla odločiti. Čevlji so naslednja postaja na moji oblikovalski poti. Je pa res, da je torbica veliko bolj oseben kos garderobe, ženske prenašamo notri goro stvari in pogled v žensko torbico nam lahko razkrije mnogo o njeni lastnici.

Kako ustrezno kombinirati torbico s celotnim videzom? Kot sem že omenila – lahko izbiramo torbico, ki pač spada zraven, je nevpadljiva in se prilagodi obleki. Lahko pa nam torbica predstavlja tisti kos garderobe, ki izraža našo osebnost, ki je sama po sebi kos umetnine in kot taka ekvivalentna ženski, ki jo nosi. Veliko poslovnih žensk se je odločilo za mojo torbico in to je bila tista prava potrditev.