Po 14. sezonah konec za to razvedrilno oddajo, to sporoča voditeljica

Foto: RTVS
Foto: RTVS
Pred njima so novi izzivi.
Oglej si celoten članek

Oddaje Vikend paket, ki je vsako nedeljo popoldne razveseljevala gledalce TV SLO 1, z novim letom ne bo več.

"Po 14. sezonah in 7. letih z @jocohud zapirava Vikend pakete. Dragi Jože, hvala za vso dobro voljo in neizmerno veliko smeha, hvala, ker je bilo ob tebi lažje - tudi ko je bilo hudo in hvala, ker se je ob tebi tudi kak narobe zdel tako zelo prav. Se pa veselim novih izzivov in tudi srečevanj z Jožetom," je Bernarda Žarn na Instagramu sporočila svojim sledilcem, podobno sporočilo so objavili tudi na strani oddaje.

Na njen zapis se je oglasilo veliko znanih obrazov. Za dobro delo so se jima med drugim zahvalili Katarina Mala, Aljoša Bagola in Nuša Derenda.

Priljubljena voditelja bosta, kot kaže, ostala na RTVS. "Hvala za vse vaše srčne, prijazne besede. Zdaj, ko sva odvila vse Vikend pakete, z Jožetom in ekipo pripravljamo nekaj novega. Vas o vsem pravočasno obvestimo," je še zapisala Bernarda.

Z RTVS pa so za naš mediji sporočili: "Konci tedna na Televiziji Slovenija bodo v letu 2022 še bolj zanimivi, pri čemer bosta sodelovala tudi voditelja Bernarda Žarn in Jože Robežnik ter ustvarjalna ekipa oddaje Vikend paket."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 15

  • 00:39 29. December 2021.

    Dobrodošli v najboljši intimni klub - - Se︆︆ns︆︆to︆︆s︆︆.︆︆C︆︆o︆︆m

  • 15:54 28. December 2021.

    A čopić Bagola ata prdec še ni izgorel,

  • 14:40 28. December 2021.

    Naj odideta kam ju je volja..nista nezamenljiva!!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.