Magazin > Film & Glasba & TV
20996 ogledov

Po 14. sezonah konec za to razvedrilno oddajo, to sporoča voditeljica

bernarda žarn RTVS
Pred njima so novi izzivi.

Oddaje Vikend paket, ki je vsako nedeljo popoldne razveseljevala gledalce TV SLO 1, z novim letom ne bo več.

"Po 14. sezonah in 7. letih z @jocohud zapirava Vikend pakete. Dragi Jože, hvala za vso dobro voljo in neizmerno veliko smeha, hvala, ker je bilo ob tebi lažje - tudi ko je bilo hudo in hvala, ker se je ob tebi tudi kak narobe zdel tako zelo prav. Se pa veselim novih izzivov in tudi srečevanj z Jožetom," je Bernarda Žarn na Instagramu sporočila svojim sledilcem, podobno sporočilo so objavili tudi na strani oddaje.

Na njen zapis se je oglasilo veliko znanih obrazov. Za dobro delo so se jima med drugim zahvalili Katarina Mala, Aljoša Bagola in Nuša Derenda.

Priljubljena voditelja bosta, kot kaže, ostala na RTVS. "Hvala za vse vaše srčne, prijazne besede. Zdaj, ko sva odvila vse Vikend pakete, z Jožetom in ekipo pripravljamo nekaj novega. Vas o vsem pravočasno obvestimo," je še zapisala Bernarda.

Z RTVS pa so za naš mediji sporočili: "Konci tedna na Televiziji Slovenija bodo v letu 2022 še bolj zanimivi, pri čemer bosta sodelovala tudi voditelja Bernarda Žarn in Jože Robežnik ter ustvarjalna ekipa oddaje Vikend paket."

Komentarjev 15
  • Avatar Tanniolessa
    Tanniolessa 00:39 29.december 2021.

    Dobrodošli v najboljši intimni klub - - Se︆︆ns︆︆to︆︆s︆︆.︆︆C︆︆o︆︆m

  • Dusan12 15:54 28.december 2021.

    A čopić Bagola ata prdec še ni izgorel,

  • romy 14:40 28.december 2021.

    Naj odideta kam ju je volja..nista nezamenljiva!!