Po 25 letih se razhaja ta znani par

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Po 25 letih se ločuje hollywoodski zvezdnik Sylvester Stallone. Jennifer Flavin Stallone je vložila zahtevo za ločitev.
Oglej si celoten članek

O tem, da je v zakonu Sylvestra Stallona in njegove žene Jennifer nekaj narobe, so mediji v zadnjih dneh večkrat ugibali. K temu jih je napeljala igralčeva objava na Instagramu, na kateri je bilo jasno vidno, da je tatu, posvečen ženi, prekril s tatujem svojega ljubljenega psa. Medijem je Sylvester sicer pojasnil, da je poskušal osvežiti tatu ženinega obraza, a je moral, ker to ni uspelo, kot si je želel, narediti spremembo. 

A tudi tokrat se je izkazalo, da tam, kjer je dim, je tudi ogenj. Kot navajata Closer Weekly in inTouch, je Jennifer na sodišču na Floridi vložila zahtevek za ločitev. Kot piše TMZ, naj bi Jennifer ob ločitvi zahtevala hišo v Palm Beachu, igralcu pa naj bi očitala, da je iz skupne blagajne prenesel določena sredstva. 

Par je maja praznoval 25. obletnico poroke. V zakonu so se jima rodile tri hčerke. Prav hčerkam je Jennifer posvetila eno zadnjih objav na Instagramu, v kateri je zapisala, da so hčerke njena prioriteta. 

Drugič je pred oltar popeljal dansko igralko Brigitte Nielsen, a se je njun zakon po dveh letih končal. Po petindvajsetih letih se tako končuje še tretji zakon slavnega igralca. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 17:07 26. Avgust 2022.

    Alt se ločuje?? Ma to pa ni res, jaz sem v šoku.

  • 18:27 24. Avgust 2022.

    Silvo, joj, sedaj pa še ti... 😟

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.