Po enem letu ameriško manekenko našli v revni četrti v Riu de Janeiru

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Mediji poročajo, da je imela blodnje.
Oglej si celoten članek

Eloisa Pinto Fontes iz New Yorka je brez sledu izginila 4. junija 2019. Sedaj jo je v revni četrti v Riu de Janeiru našla sosedska straža. Bila naj bi zmedena in imela blodnje.

Stražo so poklicali tamkajšnji prebivalci, potem ko je Eloise dva dni tavala po favelah. 26-letnica s policijo sprva ni želela sodelovati, ker je bila prepričana, da jo želijo okrasti. Lokalni mediji so poročali, da je imela pri sebi nahrbtnik, v katerem so bile pogodbe z mednarodnimi manekenskimi agencijami in priporočili znanih fotografov. Eloise naj bi se v začetku leta preselila v Brazilijo, svoje družine pa o tem ni obvestila. Oblasti predvidevajo, da je lepotica najprej živela pri prijateljici, nato pa se je preselila k partnerju. Romanca pa je trajala le štiri mesece. Njeno stanje se je začelo slabšati, zato naj bi se tudi razšla. Kje je po koncu ljubezni prebivala, ni znano.

Manekenka je za pet dni iz New Yorka izginila že lani. Tudi takrat so jo popolnoma zmedeno našli ob cesti v kraju White Plains, ki se nahaja 30 minut vožnje od New Yorka.

Lepotica se trenutno zdravi v psihiatrični bolnišnici.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.