Magazin > VIP
12982 ogledov

Po enem letu ameriško manekenko našli v revni četrti v Riu de Janeiru

Eloisa Pinto Fontes Instagram
Mediji poročajo, da je imela blodnje.

Eloisa Pinto Fontes iz New Yorka je brez sledu izginila 4. junija 2019. Sedaj jo je v revni četrti v Riu de Janeiru našla sosedska straža. Bila naj bi zmedena in imela blodnje.

Stražo so poklicali tamkajšnji prebivalci, potem ko je Eloise dva dni tavala po favelah. 26-letnica s policijo sprva ni želela sodelovati, ker je bila prepričana, da jo želijo okrasti. Lokalni mediji so poročali, da je imela pri sebi nahrbtnik, v katerem so bile pogodbe z mednarodnimi manekenskimi agencijami in priporočili znanih fotografov. Eloise naj bi se v začetku leta preselila v Brazilijo, svoje družine pa o tem ni obvestila. Oblasti predvidevajo, da je lepotica najprej živela pri prijateljici, nato pa se je preselila k partnerju. Romanca pa je trajala le štiri mesece. Njeno stanje se je začelo slabšati, zato naj bi se tudi razšla. Kje je po koncu ljubezni prebivala, ni znano.

Manekenka je za pet dni iz New Yorka izginila že lani. Tudi takrat so jo popolnoma zmedeno našli ob cesti v kraju White Plains, ki se nahaja 30 minut vožnje od New Yorka.

Lepotica se trenutno zdravi v psihiatrični bolnišnici.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.