Po intervjuju: Williama skrbi za Harryja

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Harryjeve besede so njegovega starejšega brata močno zaskrbele.
Oglej si celoten članek

Zakonca Sussex sta v dokumentarnem filmu, ki so ga v nedeljo predvajali na ITV in je bil posnet med njunim obiskom v Afriki, govorila o stresu, ki ga imata zaradi medijske pozornosti. Meghan se je ob novinarjevem vprašanju, kako se počuti, skoraj razjokala. "Hvala za vprašanje. Zelo malo ljudi me je vprašalo, ali sem OK,“ je dejala in priznala, da se ne počuti dobro. Pritisk s strani medijev je bil zanjo preprosto prevelik.

Harry pa je med drugi povedal, da ima zaradi mamine smrti travme in da ga bliskavica fotoaparatov spominja na njeno tragično usodo. Spregovoril pa je tudi o odnosu z bratom in med drugim priznal, da sta se drug od drugega oddaljila in da imata dobre in slabe dneve.

Dvor se na njun intervju ni odzval, je pa vir zanikal govorice, da je bil Will na brata jezen. Vsem naj bi bilo jasno, da sta Harry in Meghan v „krhkem stanju“, zato naj bi bil vojvoda Cambridgea „zaskrbljen“ za brata. William, kot še pravi vir, upa, da sta Sussexa, ki sta poudarjala, da se težko soočata z izzivi, „dobro“.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.