Po katastrofi s čevlji lansirala šminko

Foto: EPA
Foto: EPA
Po tem, ko čevlji britanske pevke Cheryl Cole niso bili dobro sprejeti, se je zvezdnica zdaj raje preusmerila na kozmetiko in lansirala novo šminko.
Oglej si celoten članek

Cheryl Cole je pred kratkim svojo modno žilico uporabila za ustvarjanje čevljev, kar pa se ni izšlo najbolje. Ker so čevlji po mnenju kupcev zelo slabe kakovosti, je 28-letna pevka dobila mnogo negativnih kritik, zato se je raje lotila kozmetike. Združila je moči z L’Oréalom in na trg poslala poseben odtenek rdeče šminke Red Passion. "Obožujem šminke, saj se z njo počutim glamurozno, ne glede na to, kje se nahajam. Ta odtenek pa sem izbrala zato, ker celotnemu videzu dodaja neko dramatičnost," je o novem izdelku, ki bo nosil njeno ime, povedala Cheryl.

Zvezdnica je še dodala, da je poseben rdeč odtenek izbirala skrbno, saj je želela, da bi pristajal vsaki ženski. "Predvsem sem gledala na to, da bi jo nosile ženske z različnim tipom kože in različnimi barvami las. Navsezadnje si rdečo šminko želi skoraj vsaka."

Cherylina "rdeča strast" bo na prodajne police prišla aprila in upamo, da bo bolj uspešna, kot čevlji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.