Magazin > Lepota & telo
31 ogledov

Po katastrofi s čevlji lansirala šminko

Cheryl Cole EPA
Po tem, ko čevlji britanske pevke Cheryl Cole niso bili dobro sprejeti, se je zvezdnica zdaj raje preusmerila na kozmetiko in lansirala novo šminko.

Cheryl Cole je pred kratkim svojo modno žilico uporabila za ustvarjanje čevljev, kar pa se ni izšlo najbolje. Ker so čevlji po mnenju kupcev zelo slabe kakovosti, je 28-letna pevka dobila mnogo negativnih kritik, zato se je raje lotila kozmetike. Združila je moči z L’Oréalom in na trg poslala poseben odtenek rdeče šminke Red Passion. "Obožujem šminke, saj se z njo počutim glamurozno, ne glede na to, kje se nahajam. Ta odtenek pa sem izbrala zato, ker celotnemu videzu dodaja neko dramatičnost," je o novem izdelku, ki bo nosil njeno ime, povedala Cheryl.

Zvezdnica je še dodala, da je poseben rdeč odtenek izbirala skrbno, saj je želela, da bi pristajal vsaki ženski. "Predvsem sem gledala na to, da bi jo nosile ženske z različnim tipom kože in različnimi barvami las. Navsezadnje si rdečo šminko želi skoraj vsaka."

Cherylina "rdeča strast" bo na prodajne police prišla aprila in upamo, da bo bolj uspešna, kot čevlji.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.