Po končani seriji še film

Foto: Žurnal24 William Petersen je potrdil nastanek filma.
Priljubljena serija Na kraju zločina bo kmalu dobila filmsko podobo. Zvezda serije William Petersen ali bolje znan kot forenzik Gil Grissom je tudi uradno potrdil nastanek filmske različice.
Oglej si celoten članek

Igralec se je pred kratkim sicer poslovil od vloge Grissoma, katerega je uspešno upodabljal kar osem let. A serije kljub temu ni zares zapustil, saj jo še vedno pomaga soustvarjati kot producent.

Potrdil namigovanja
Govorice, da bo serija prišla tudi na velika platna, so bile zadnje mesece precej glasne, zato ni nič čudnega, da je oboževalce zanimalo, če se bo to tudi res zgodilo. Peterson je v nedavnem intervjuju tako končno razveselil mnoge gledalce. "Vem, da ljudje komaj čakajo na filmsko različico, saj je serija izjemno uspešna po vsem svetu. Običajno gledalci serijo pozabijo, potem ko se ta konča, a s pravim filmskim scenarijem je še dolgo ne bodo pozabili."

In ravno zaradi filmskih načrtov njegovega lika v seriji niso ubili. Tako se bo priljubljeni Grissom vrnil v film, a ustvarjalci zaenkrat še ne želijo razkriti kako.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.