Magazin > Film & Glasba & TV
14 ogledov

Po končani seriji še film

William Petersen je potrdil nastanek filma. Žurnal24 main
Priljubljena serija Na kraju zločina bo kmalu dobila filmsko podobo. Zvezda serije William Petersen ali bolje znan kot forenzik Gil Grissom je tudi uradno potrdil nastanek filmske različice.

Igralec se je pred kratkim sicer poslovil od vloge Grissoma, katerega je uspešno upodabljal kar osem let. A serije kljub temu ni zares zapustil, saj jo še vedno pomaga soustvarjati kot producent.

Potrdil namigovanja
Govorice, da bo serija prišla tudi na velika platna, so bile zadnje mesece precej glasne, zato ni nič čudnega, da je oboževalce zanimalo, če se bo to tudi res zgodilo. Peterson je v nedavnem intervjuju tako končno razveselil mnoge gledalce. "Vem, da ljudje komaj čakajo na filmsko različico, saj je serija izjemno uspešna po vsem svetu. Običajno gledalci serijo pozabijo, potem ko se ta konča, a s pravim filmskim scenarijem je še dolgo ne bodo pozabili."

In ravno zaradi filmskih načrtov njegovega lika v seriji niso ubili. Tako se bo priljubljeni Grissom vrnil v film, a ustvarjalci zaenkrat še ne želijo razkriti kako.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.